Laatste nieuws

Ook in deze tijden komt het USConcert wekelijks - weliswaar digitaal - samen. We hopen gauw weer naar nieuwe concerten te kunnen uitkijken!

Lees meer...

Oud-lid? Kom in contact!

Ben je oud-lid van het USConcert? Meld je dan aan bij het oud-leden gedeelte van deze website en kom in contact met jaargenoten!

 
Registreren / Inloggen

Agenda

Er zijn geen geplande evenementen.
>>> Volledige agendapunten

Vrienden van het USConcert

De vrienden van het USConcert spelen een belangrijke rol in het realiseren van de bijzondere projecten van het orkest. Door de bijdrage van vrienden kan het orkest bijvoorbeeld grote operaproducties blijven produceren, jaarlijks op buitenlandse tournee gaan, werken met inspirerende solisten, opdrachtcomposities verstrekken en instrumentarium aanschaffen.

Draag je het orkest een warm hart toe en wil je hier ook aan bijdragen? Meld je dan op deze pagina aan als vriend van het USConcert.

200 voor 200
Het USConcert bestaat bijna 200 jaar! Voor dit bijzondere jubileum pakken we groots uit met de Stichting Vrienden van het USConcert. In aanloop naar lustrumjaar 2023 gaan we op zoek naar 200 nieuwe vrienden voor het eeuwenoude orkest; een waanzinnig verjaardagscadeau. 200 vrienden voor 200 jaar bestaan. Doe je mee?

Vriendentarieven
Je kunt het orkest steunen met verschillende jaarlijkse bedragen, die je hieronder leest. Als vriend ontvang je concertuitnodigingen en de nieuwsbrief waarmee je op de hoogte blijft van de gebeurtenissen rondom het orkest. Daarnaast reserveren we plaatsen bij concerten en ontvangen vrienden die jaarlijks meer dan €50,- bijdragen ook vrijkaarten.

De jaarlijkse vriendentarieven met bijbehorende extra voordelen zijn als volgt:

* € 15,-

* € 25,- : korting op concertkaarten

* € 50,- : idem, plus in totaal 2 vrijkaarten per jaar

* € 100,- : idem, plus in totaal 4 vrijkaarten per jaar

 
Alle leden van het USConcert krijgen na het verlaten van het orkest twee jaar € 15,- korting per jaar op ieder vriendenbedrag. Op die manier willen we hen de kans bieden om laagdrempelig kennis te maken met de activiteiten van de Stichting Vrienden en betrokken te blijven bij het orkest.

Eenmalige donatie

Het is ook mogelijk om eenmalig een donatie aan het Utrechtsch Studenten Concert te doen. U kunt in dit geval het bedrag rechtstreeks overmaken naar rekeningnummer NL82TRIO0379686244 t.n.v. Stichting Vrienden van het USConcert, te Utrecht.

Word vriend

Word vriend van het USConcert door onderstaand formulier uit te printen en op te sturen naar het vermelde adres. Het lidmaatschap kan te allen tijde schriftelijk worden opgezegd.

Namens het orkest: heel hartelijk bedankt!

© 2011 Vrienden van het USConcert