Laatste nieuws

Stichting Vrienden van het USConcert nodigt jullie uit voor een gloednieuwe oud-ledenactiviteit. Op zaterdag 04-04-2020 gaan we op minitournee!

Lees meer...

Oud-lid? Kom in contact!

Ben je oud-lid van het USConcert? Meld je dan aan bij het oud-leden gedeelte van deze website en kom in contact met jaargenoten!

 
Registreren / Inloggen

Aanmelding - Vriend van het USConcert

Met onderstaand formulier kunt u zich online aanmelden als Vriend van het Utrechtsch Studenten Concert. Deze elektronische machtiging is doorlopend en kan op ieder moment worden opgezegd.

 

meldt zich hierbij aan als begunstiger van de Stichting Vrienden van het Utrechtsch Studenten Concert en machtigt deze stichting en diens bank om jaarlijks het bedrag van:

€ 15
€ 25 : korting van € 2,- op concertkaarten
€ 50 : idem, plus in totaal 2 vrijkaarten per jaar
€ 100 : idem, plus in totaal 4 vrijkaarten per jaar

 

 

Bereken het volgende: 6 plus 1.  

 

Gegevens incassant: IBAN: NL80INGB0004949654; BIC: INGBNL2A; Incassant ID: NL32ZZZ302225610000

Het kenmerk van deze SEPA-machtiging is gelijk aan het ingevulde bankrekeningnummer. Deze machtiging kan op ieder moment zonder opgave van reden worden opgezegd. Mocht de geïncasseerde het niet eens zijn met een incasso, dan heeft hij/zij de bevoegdheid om het bedrag binnen 8 weken na afschrijving terug te boeken.

Leuk dat je vriend van het USConcert wilt worden! Print onderstaand formulier uit, vul het in en stuur het op naar het vermelde adres. Het vriendenlidmaatschap kan te allen tijde schriftelijk worden opgezegd.

© 2011 Vrienden van het USConcert