Laatste nieuws

Het USConcert heeft dit najaar een contrafagot aangeschaft. De Stichting Vrienden heeft hier een bijdrage aan geleverd, met dank aan alle donateurs!

Lees meer...

Oudlid? Kom in contact!

Ben je een oudlid van het USConcert? Meld je dan aan bij het oudleden gedeelte van deze website en kom in contact met jaargenoten!

 
Registreren / Inloggen

Agenda

Er zijn geen geplande evenementen.
>>> Volledige agendapunten

Vrienden van het USConcert

De stichting Vrienden van het USConcert is opgericht om de band tussen het orkest en de vrienden en oudleden van het Utrechtsch Studenten Concert te versterken. De inhoud van deze website is dan ook tweeledig: enerzijds vindt u informatie over het huidige USConcert en kunt u vriend van het orkest worden, anderzijds is er in het oudleden gedeelte een schat aan informatie uit het rijke verleden te vinden en kunt u in contact komen met andere oudleden van het orkest.

Word vriend!

Draagt u het USConcert een warm hart toe? Word dan vriend van het USConcert. Er zijn verscheidene vriendentarieven, waarmee u het orkest per jaar kunt steunen. Als vriend ontvangt u concertuitnodigingen, wordt u middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen rondom het orkest, worden er plaatsen voor u gereserveerd bij concerten en kunt u voorafgaand aan een concert de bijbehorende inleiding bezoeken. Lees meer... 

Oudleden

Bent u lid geweest van het USConcert? Meld u dan aan voor het oudleden gedeelte van deze website. Hier wordt u op de hoogte gehouden van oudledendagen, orkestprojecten voor oudleden en kunt u herinneringen ophalen in het archief.

 

 

 


website USConcert

Uit het archief

tl_files/samples/foto's/2011/voorjaar 2011.jpg

Dit jaar wordt de 150e geboortedag van Jean Sibelius gevierd. Het Utrechtsch Studenten Concert draagt daar een steentje aan bij door dit najaar zijn 2e symfonie uit te voeren. De laatste keer dat een werk van Sibelius op de lessenaar stond was in 2011, toen zijn 5e symfonie gespeeld werd in een circustent in het Wilhelminapark.

Meld u aan voor het oud-leden gedeelte van deze website om meer beeldmateriaal uit het archief te bekijken. Heeft u nog een mooie oude foto van het USConcert? Laat het ons weten en mail de foto en het verhaal naar:
usconcertvrienden@gmail.com.

© 2011 Vrienden van het USConcert